Jimon Honsu: biografija, fotografije i svi filmovi s glumcem

Umjetnost i zabava

Jimon Hounsou
Djimon Honsu je slavni glumac i model ne samou SAD-u, ali svugdje gdje se gleda američko kino. Njegovi su likovi vrlo različiti, ali svaka se uloga uvijek pamti. Otkrijmo kako je pronašao njegov poziv i postao popularan umjetnik.

Biografija glumca

Jimon Gaston Hounsou rođen je 24. travnja 1964. u Zagrebuafrička zemlja Benina, grada Cotonouja. Da bi se školovao i nekako se smjestio u život, kao 13-godišnji tinejdžer, Jimon se preselio s bratom Edmonom u Francusku, u Pariz. Tamo je diplomirao iz škole, ali nakon toga 2 godine nije uspjelo naći posao, lutati po ulicama grada i lutati. Tada je Thierry Mugler, poznati modni dizajner, ponudio mu poziciju modela i modela. Mladi i atraktivni mladić sudjelovao je na nekoliko izložbi, gdje je najprije privukao pažnju fotografa, a zatim i filmaše. Dakle, to se može vidjeti u glazbi Janet Jackson, Madonna i Paul Abdul. Godine 1990. Jimon Hounsou preselio se u Los Angeles kako bi se razvio kao glumac. Njegove uloge - epizoda i drugi plan, a glavne - privukle su pozornost javnosti i filmske kritičare. Kao rezultat toga - prvi u povijesti kina, glumac afričkog podrijetla, nominiran je za Oscara 2004. i 2007. godine. (iza izvršenja uloga drugog plana) postao je Djimon Hons.

Filmografija

  • Svi filmovi Jimona Hounsua
    U 1990-2000. - serija "Beverly Hills", uloga Dature;
  • 1992 - "Ilegalna upada", prikazuje zatvorenika na klupi;
  • 1994-2009 gg. - TV serije "First Aid", uloga Mobalage Iqabo;
  • 1994. - "Zvjezdana vrata", odigrao Horus;
  • 1997 - "Amistad", glavna uloga Josipa Sinkea;
  • 1998 - "Izlazi iz dubine", opisuje Vivo;
  • 2000 - "Gladiator", obavlja ulogu Jube;
  • Od 2001-2006. - seriju "Spy" koju igra Kazari Bumani;
  • 2002 - "Full drive", uloga detektiva Yussufa;
  • 2002. - "U Americi", opisuje Mateo Kuamea;
  • 2002. - "Četiri perja", obavlja ulogu Abu Fatme;
  • 2003 - "Bikers", igra majstorstvo;
  • 2003 - "Lara Croft Tomb Raider: kolijevka života", uloga Kosa;
  • 2004 - "Bludbury", glavna uloga Woodheada;
  • 2005. - "Konstantin: Gospodar tame", opisuje ponoć;
  • 2005 - "Beauty salon", Joe;
  • 2005 - "Otok", kojeg glumi Albert Paurent;
  • 2006 - "Eragon", uloga Ajihada;
  • 2006 - "Blood Diamond", opisuje Solomon Vandy;
  • 2008 - "Never Give Up", koju glumi Jean Rokua;
  • 2009 - "Peta dimenzija", koju igra agent Henry Carver;
  • 2010 - "Oluja", uloga Kalibana;
  • 2011 - "Bijeli slon", glavna uloga Curti crkve;
  • 2011 - "Odvajanje posebne namjene", opisuje Kovake;
  • 2014 - "Čuvari galaksije", igra Korat progonitelja.

Multilateralni talent

Valja napomenuti da je u filmu "White Elephant" DjimonKhonsu djeluje ne samo u ulozi glumca, već i daje sliku. Kasnije je iskoristio ovo iskustvo u filmu "Put do vrha slobode", gdje je izvršio izvršni producent. Djimon Honsu je izrazio Drago Bludvista u animiranom filmu "Kako trenirati zmaja 2", objavljenu 2014. godine. Glas mu je mogao čuti u sljedećim filmovima: "Kill Zoe" (1994) i "Wild Family Thornberry" (1998-2004).

Planira se i produkcija:

  • 2015. - "Sedmi Sin", slika ruskog redatelja uz sudjelovanje američkih glumaca;
  • 2015 - Brzi i žestoki 7.

Filmovi koji su donijeli najveću popularnost

Jimon Honsova filmografija
Likovi prve televizijske serije i malu ulogu uKaplanova slika "Illegalna invazija" nije donijela instant priznanje. Uspjeh je došao u 1997, kada je Djimon Hounsou je glumio u filmu u režiji Stevena Spielberga „Amistad” uz Morgana Freemana, Anthony Hopkins i Nigel Hawthorne. Glumac briljantno odigrao ulogu pobunjenički rob, i općenito, rad izazvao veliki odjek, tako da je prvi nominacija za nagradu za Djimon postao je „Zlatni globus” u 1998. godini. Bio je nominiran kao najbolji izvođač glavne muške uloge, ali nije dobio nagradu. Znakovi su postali uloga u filmovima "Gladiator", "In America", "Blood Diamond". Možete razlikovati druge uloge, ali općenito, svi filmovi su od interesa za gledatelja. Djimon Hounsou - svestrani glumac koji se lako pretvara u likove različite dobi, da se navikne na ulogu i prenosi svoju moćnu energiju javnosti.